Sztárok

Beatrice yorki hercegnő Aston Kutcherrel taxizgat

Élete egyik legnagyobb meglepetésben volt része a gyanútlan sofőrnek. Nem számított rá, ki ül be az autójába!

New Yorkban hemzsegnek a taxik, de egy szerencsés fuvaros megfogta az isten lábát! Nem, nem pénzt talált, hanem négy igazán különleges személyt szállíthatott haza, de mint mondja, neki ez is éppen elég nagy szerencse.

Néhány napja ugyanis amikor a megrendelt címre érkezett és bepattantak utasai, a visszapillantóba nézve döbbent rá, hogy ez a fuvar nem lesz hétköznapi. Meglátta, hogy Beatrice yorki hercegnő és kedvese, valamint két hollywoodi sztár, Asthon Kutcher és felesége, Mila Kunis mosolygott vissza a tükörben.

Beatrice yorki hercegnő Aston Kutcherrel taxizgat

A híres négyes éppen a színésznő, Mila Kunis 32. születésnapját ünnepelte a városban, és mivel remek barátságban vannak Beatrice hercegnővel – aki szintén nemrégiben tartotta születésnapját –, négyesben buliztak. Annak ellenére azonban, hogy ez az eset nem történhet meg bárkivel, mégsem annyira meglepő a dolog, hiszen a különleges szolgáltatást nyújtó taxitársaság egyik tulajdonosa éppen Ashton Kutcher, így a boldog sofőrnek eggyel több oka volt, hogy főnökével és egy taxira való hírességgel szelfizzen.

I just met #Ashtonkutcher #Milakunis #princessbeatrice and #DaveClark we all had a crazy convo #lol #goodpeople #royalty #uber

David Capellan (@davidcapa) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top