nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újabb botrány Zimány Linda körül

Újabb botrány Zimány Linda körül

Hiába nyilatkozott közösen a tévékamerák előtt Zimány Linda és Kedves Ferenc a kapcsolatukról, Kedves mégsem tűri el a közelükben a sajtó munkatársait – írja a Blik
NLCafé
f Ajánlom

A Sziget szabályzata szerint, aki részt vesz a fesztiválon, hozzájárul ahhoz is, hogy esetlegesen fényképek készülnek róla, nevesíteni azonban csak a közszereplőket lehet. Egy ügyvéd szerint Kedves Ferenc az utóbbinak is megfelel, mégis kikelt magából, amikor észrevette, hogy a Blikk fotósa fényképeket készít róla és Zimány Lindáról. Először Zimány Linda PR-osát küldte oda, hogy megtiltsa a fotózást, majd ő és egy barátja is odament és ordenáré módon beszélt az újságírónőkkel – írja a lap.

“Több nyomdafestéket nem tűrő kifejezés hangzott el mindkét férfi szájából… Eközben Ferenc barátja a kezében lévő papírtálcáról sült krumplit vágott hozzá a fotóshoz és a stáb társaságában lévő barátjukhoz, aki amikor ezt szóvá tette, vele is üvöltözni kezdtek” írja a Blikk munkatársa. Végül Kedves Ferencet egy biztonsági őr visszatessékelte Zimány Lindához, aki távolról figyelte az eseményeket.

Újabb botrány Zimány Linda körül

A Bors is hasonló incidensről számolt be, ugyanarról a helyszínről, szerintük Zimány Linda nyilatkozott volna nekik, de a sajtósa és Kedves Ferenc nem engedték, ezután Kedves mindent megtett, hogy eltávolítsa a közelükből az újságírókat, még az egyik pult főnökét is megkérte, hogy tiltsa el onnan az újságírókat.

Megosztás Facebookon