Sztárok

Ők lesznek a Sztárban Sztár férfi szereplői

Most már biztos a TV2 show-műsorának szereplőgárdája, mutatjuk is, kikből áll össze!

Ugyan hivatalos névsor még nincs, sokan már most felismerhetőek a TV2 videóján. A Sztárban Sztár minden évben nagy sikert arat a kereskedelmi csatornán, most pedig végre kiderült, kik lesznek azok a fellépők, akik idén is odaszögezik majd a nézőket a képernyő elé.

A hölgy fellépőkről már egészen biztosan tudni lehet, hogy Csobot Adél, Wolf Kati, Tóth Gabi, Janza Kata, a Nyári lányok: Alíz és Edit, valamint Baby Gabi fognak mások bőrébe bújni.

A férfi szereplőkről azonban néhány kósza információn kívül nem hallottunk semmit, így nem voltunk biztosak abban, hogy kik lehetnek. Egészen eddig! Ráadásul óriási meglepetést okozva, olyan sztárokat sorakoztat fel a TV2, akikre első pillanatban nem is gondolnánk.

A maszkmesterek fantasztikus munkát végeztek a Sztárban Sztár férfi szereplőivel, de így sem tudják eltitkolni, hogy Bebe, Csonka András, Varga Győző, Gáspár Laci, Péter Srámek és Rácz Gergő lépnek majd színpadra. Mondjuk, nagyon kell figyelni, hogy felismerd őket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top