Sztárok

Nem találod ki, mire vágyott Radics Gigi a születésnapján

A csodahangú énekesnő ma ünnepli 19. születésnapját, ami javarészt munkával telik, de nekünk elárulta, mi volt a legnagyobb meglepetés számára.

Radics Gigi az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, ma ünnepli 19. születésnapját. A jeles nap igaz, hogy munkával telik, Radics Gigi mégsem érzi ezt tehernek. “Éppen most is egy próbán vagyok, az István a királyra készülünk. Tegnap pedig akkora meglepetés ért, ami teljesen feltöltött. Kaptam egy tortát, amin annyira meghatódtam, hogy el is sírtam magam. Ezenkívül még a szüleim is megérkeztek a próbára, szóval teljes volt az öröm” – árulta el Radics Gigi, aki igazán meglepő születésnapi ajándékot kért.

#Happygirl

Posted by Radics Gigi (hivatalos) on Thursday, July 30, 2015

 “Tavaly az volt a legnagyobb meglepetés, hogy Quincy Jones küldött egy üzenetet, azt semmi sem tudja felülmúlni” – mesélte el élete legnagyobb meglepetését az énekesnő. 

“Idén is rengeteg öröm ért, persze nem lehet összehasonlítani Quincy Jones üzenetét semmivel, de én a kicsinek is tudok örülni. A menedzseremtől a torta mellé még kaptam egy hajszárítót, mert elromlott az enyém, és szükségem van rá. A szüleim meglepetésére pedig még izgatottan várok” – mesélte nevetve Radics Gigi, aki rajongóinak is megköszönte a sok jókívánságot.

Köszönöm szépen mindenkinek a születésnapi köszöntőket!Imádlak titeket!!! Puszi. ????????????

Posted by Radics Gigi (hivatalos) on Monday, August 17, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top