Sztárok

Pikáns titkot árult el Medveczky Ilona

Medveczky Ilonáról nemrég olyan képek készültek a Story magazin számára, amiken mindössze egy szál bugyi van rajta. A művésznő elárulta, miért vállalta a fotózást.

A fotózás Medveczky Ilona saját kertjében történt. A pikáns fotósorozat igazán jól sikerült, ennek ellenére a díva nem vállalna ennél többet. “Keresett már a Playboy is, de nem vagyok én Zalatnay Sarolta. Nem vagyok sem celeb, sem címlaplány, sem a meztelenkedés híve! Diplomás táncművész vagyok, aki sosem engedte magát teljesen meztelenül fotózni – nyilatkozta a Borsnak Medveczky Ilona, aki egyébként két filmben is szerepelt félmeztelenül, és erről maga sem feledkezett meg. “Azt Bessenyei Ferencért és Darvas Ivánért vállaltam” – utalt az Egy magyar nábob című film erotikus jeleneteire, és azt is elárulta, miért hagyta most magát ilyen ledéren fotózni: mert a képek az otthonában készültek, és a villája kertjében amúgy is  félmeztelenül szokott járkálni.

Pikáns titkot árult el Medveczky Ilona

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top