Sztárok

Kiderült: Diana hercegnőre nyomult Donald Trump

Donald Trump valósággal üldözte Dianát a walesi hercegnő válása után, ugyanis a fejébe vette, hogy feleségül veszi őt.

Meglepő sztorit hozott nyilvánosságra a The Sunday Times. A tekintélyes vasárnapi lapnak Selina Scott, a BBC ismert televíziós újságírója – aki egyébként nem ápol jó viszonyt Trumppal – elmondta: Diana hercegnő – akinek az esküvőjéről soha nem látott képek kerültek elő – arról mesélt neki, hogy a milliárdos amerikai üzletember több száz fontos virágcsokrokat küldött londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába. Az ingatlanmágnás, aki manapság a Republikánus Párt egyik legfőbb elnökjelölt-esélyeseként szerepel a lapok címoldalán, valósággal üldözte őt, noha korábban a hírek szerint Károly herceg pártján állt.

Nem tudja, hogyan szerelje le Trumpot
Nem tudta, hogyan szerelje le Trumpot

Már aggasztó volt

“Trump egyértelműen trófeaként tekintett Dianára” – mondta Selina Scott a lapnak, hozzátéve, hogy a hercegnőt aggasztotta a dolog, és egy fogadáson tőle kért tanácsot. Az újságíró nemes egyszerűséggel azt javasolta, dobja a virágokat a kukába. Diana jót nevetett ezen.

Trump nőügyei

A sokak által hímsovinisztának nevezett üzletember a walesi hercegnő 1997-ben bekövetkezett halála után megjelent könyvében azt írta, nőügyeit tekintve egyedül azt sajnálja, hogy soha nem volt lehetősége “udvarolni Lady Diana Spencernek”, akivel amúgy többször is találkozott és elbűvölőnek találta. Scott szerint a milliárdos komolyan úgy gondolta, hogy meg tudta volna hódítani a hercegnőt, ha kap rá esélyt.

Az hitte: ő lehet a befutó
Trump az hitte: ő lehet a befutó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top