Sztárok

Így huncutkodott a partnerével Cserpes Laura a közösségi oldalán

Eddig úgy tűnt, Cserpes Laura nagyon szerelmes, most pedig azt mondja, néhány héttel ezelőtt csak huncutkodott, szerelemről szó sincs.

Az énekesnő Cserpes Laura, úgy tűnik, kapcsolatai elején nagyon szereti, ha minden a titokzatosságról szól. Ahogy annak idején Berki Krisztiánról, úgy – lehetséges – új szerelméről is egészen különös fotókat osztott meg közösségi oldalán. Legalábbis sokan ezt gondoltuk, merthogy nagy furfanggal mindenkit csőbe húzott.

Cserpes Laura:

Cserpes Laurának az idei nyár nem indult olyan fényesen. Szakított Berki Krisztiánnal, amiből egészen terjedelmes és szaftos újságcikkek is születtek.

Most Laura legújabb videoklipjét, a Nagy Ő-t forgatta, és éppen amiatt posztolt kétértelmű képeket, hogy azt higgyük, végre tényleg megtalálta a nagy Ő-t, de valójában csak a klippartnerét láthattuk. “Kicsit huncut voltam”kacérkodott Cserpes Laura először, majd bevallotta, bizony sokszor egyedül érzi magát. 

“Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor rájövök arra, hogy egyedül vagyok, és nagyon hiányzik egy társ, akivel megoszthatom a hétköznapi dolgokat”mondta Cserpes Laura kissé csalódottan a TV2 Aktív című műsorában, ahol felfedte a korábban nagy Ő-ként bemutatott “lábat és hátat”.  

Először így mutatta meg a titokzatos férfit.

“Szíved hazatalál, nincs több akadály”

cserpeslaura (@cserpeslaura) által közzétett fénykép,

Aztán már – egy az új dalból kiemelt szövegrészlet mellett – a hátának is csókolomot köszönhetünk…

Ügyes trükk, már más is használta:

Cserpes Laura:

Cserpes Laura még többet mesélt az Aktív kamerája előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top