Sztárok

Sarka Kata bikinijéhez öltözött Hajdú Péter a strandon, de talán ez csak véletlen

Sarka Kata és Hajdú Péter minden pillanatot megragad, hogy rajongóiknak naponta közös és gyerekeikről készült fotókkal kedveskedjenek. De mi még valamit észrevettünk.

A TV2 műsorvezetője, Hajdú Péter, és családja éppen Mallorcán nyaral, de nem feledkeztek meg rajongóikról és naponta posztolnak fotókat. A vidáman mosolygós képek mintha csak egy magazinban lennének, és talán azért is tűnik így, mert néha mintha egymáshoz választották volna a ruhájukat is.

Sarka Kata bikinije Hajdú Péter nadrágjára hajaz – fotó

Elsőnek említenénk, hogy Sarka Kata izgalmas színű bikinije nagyon hasonló, ha nem éppen ugyanolyan színű, mint Hajdú Péter fürdőnadrágja.

Csodás napunk volt ❤️ Jó éjt mindenkinek!

Posted by Sarka Kata on Tuesday, August 11, 2015

Hopp, és még egy közös kép Sarka Katáékról, csak itt nehéz a fürdőruha színére koncentrálni, de két fürdőruha színét azért össze lehet hasonlítani.

Barnulunk????????????????????

Posted by Hajdú Péter on Tuesday, August 11, 2015

Ráadásul nemcsak a családfő, de később Sarka Katáék kislánya, Noncsika is olyan bikinit választott, amilyen színűt az édesanyja viselt.

Mallorcán kb. 20 évvel ezelőtt voltam egyszer a szüleimmel, és hatalmas élmény volt! Anyukámmal egész nap jártuk a…

Posted by Sarka Kata on Wednesday, August 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top