Sztárok

Ördög Nóra gyerekei így cukiskodnak nyaralás előtt – videó

A nyaralás és az ehhez szükséges bőrönd összeállítása olykor azok türelmét is kikezdi, akiknél nem szaladgál gyerek a szobában. Ördög Nóra és Mádai Vivien viszont már edzettek, e téren is. A gyerekektől pedig tuti elolvadsz!

Ördög Nóra és gyerekei általában együtt készítik elő a nyaraláshoz szükséges bőröndöt. Ahogy Ördög Nóra meséli, neki néha jól jönne egy kis segítség, hogy gyorsabban teljen meg a pakk, mégis élvezi, ha Mici és kisfia, Venci is besegítenek.

Ördög Nóra gyerkei így cukiskodnak nyaralás előtt - videó

“Egyszerűbb lenne, ha valaki addig lekötné őket, de igazából élvezem, ahogy ott pakolásznak, meg ők is belevonódnak ebbe a dologba, szóval én azt gondolom, hogy a nyaralás talán már ott elkezdődik, amikor az ember nekilát összeállítani a bőröndöt meg a csomagot. Ennek nagyon jó, hogyha a gyerekek is a részesei”mondta Ördög Nóra a TV2 Aktív című műsorában, ahol az is kiderül, hogy kislányának, Micinek mi a kedvenc foglalatossága pakolás közben.

Ebben hátráltatják Ördög Nórát a gyerkei

Igen, kipakolni… Nagyon cuki!

Mádai Vivien és a kis Zénó, pedig együtt pakolnak
Mádai Vivien és a kis Zénó, pedig együtt pakolnak

A videóban Mádai Vivien is elmeséli, hogy mi volt az, ami miatt a nyaralások alakalmával korábban kiborult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top