Sztárok

Ugrálj együtt a ma 55 éves Antonio Banderasszal. Mutatjuk, ő hogy csinálja!

Kevés sztár van, aki boldogan várta az 55. születésnapját, ami Hollywoodban régen már nyugdíjaskornak számított. Antonio Banderas azonban kivétel.

Még felvételt is készített arról, hogy mennyire várja az 55. születésnapját. Néhány nappal az ünneplés előtt Antonio Banderas egy minivideó-üzenetet posztolt, és megkockáztatom: nem csak a sztárvilágban szokatlan ez a fajta ünneplés ebben a korban.

A boldogan ugráló Banderas biztosan vidámságot csempész a napodba, csak kattints a videóra:

A tres días de cumplir 55 doy saltos de alegría. Three days to turning 55 and I´m so happy. #Happy55Banderas

Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) által közzétett videó,

Mondjuk mostanában meglehetősen vidám hangulatban van a színész, aki közel egy éve, hogy hivatalosan is együtt van Nicole Kimpellel. A holland szőkeség befektetési tanácsadó, és szerencsére a világ bármely pontjáról képes végezni a munkáját. Így rengeteget utaztak Antonio Banderasszal az elmúlt évben.

Ez a felvétel például Ischia szigetén készült, ahol egy csábos táncot láthattunk Antonio Banderas előadásában.

Egy héttel ezelőtt pedig Nicole születésnapját ünnepelte a pár, és Antonio Banderas igyekezett felejthetetlenné tenni a barátnője 34. születésnapját.

Antonio Banderas a saját születésnapjára nem tervezett nagy ünneplést, helyette a szerinte legfontosabb jótékonysági gálán vállalt szerepet, mert a szívügyének tekinti, hogy a rászoruló családokon és gyerekeken segítsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top