nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Így fogadta Gombos Edina Amerikába költözésének hírét a családja

Így fogadta Gombos Edina Amerikába költözésének hírét a családja

Még Gombos Edináék közeli barátai közül is csak kevesen tudták, hogy nem egyszerűen nyaralni mennek Amerikába. A család természetesen kivételt képezett, de nem volt könnyű a búcsú.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nehezem búcsúztak Gombos Edináéktól a műsorvezető szülei, de természetesen támogatták a lányuk döntését. “Edina szülei és testvérei is belátták, hogy ez páratlan lehetőség. Több mint tíz évig Alberto hozott áldozatot, hiszen elhagyta a hazáját, Kubát. Most pedig Edina teszi ugyanezt. A szüleit az vigasztalta, hogy lányuk két testvére velük marad, és az ő családjukban is vannak unokáik” – mondta el a Borsnak a család egyik barátja.

Gombos Edina egyébként korábban többször hangoztatta, hogy jó lenne, ha egyszer sikerülne külföldre költözniük.

Ráléptünk arra az útra, ami az álmaink megvalósítása felé vezet! 🙂

Posted by Gombos Edina on 2015. augusztus 7.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon