nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ilyen szép nagy Tatár Csilla gömbölyödő pocakja – friss fotó

Ilyen szép nagy Tatár Csilla gömbölyödő pocakja – friss fotó

Tatár Csilla éterien tökéletes fotót tett közzé közösségi oldalán, amelyen egy csodálatos fehér miniruhában pózol. Nézd meg, miről beszélünk!
Avatar
P.L.
f Ajánlom

A várandós Tatár Csilla szebb, mint valaha. Mióta új párjával kisbabát várnak, a köztévé műsorvezetője sugárzik a boldogságtól és az elégedettségtől.

Kismamaként Tatár Csilla mindent megtesz azért, hogy babája a lehető legnyugodtabban érezze magát még a pocakban is. Nemrégiben ugyanis egy csilingelő nyaklánccal lepte meg a kicsit, most pedig minket ezzel a tökéletes fotóval!

Ma reggel egy fantasztikus csapattal dolgoztam együtt!:) Hamarosan jönnek a részletek!:) KLINSZKY FOTÓSTÚDIÓ 2MoM @micimakeup Süel

Posted by Tatár Csilla on Friday, August 7, 2015

Az anyaságra egyébként Tatár Csilla már gőzerővel készül, nemrég egy egész délutánt töltött el egy játszótéren a keresztgyerekeivel. “Életemben először egy egész délutánt eltöltöttem egy játszótéren” – írta közösségi oldalára. 

Èletemben először egy egész délután eltöltöttem egy játszótéren.:) Ès ennek a keresztgyerekeim is határozottan örültek!:)) #happy #newlife #budapest

Posted by Tatár Csilla on Tuesday, August 4, 2015

Megosztás Facebookon