Sztárok

Ilyen szép nagy Tatár Csilla gömbölyödő pocakja – friss fotó

Tatár Csilla éterien tökéletes fotót tett közzé közösségi oldalán, amelyen egy csodálatos fehér miniruhában pózol. Nézd meg, miről beszélünk!

A várandós Tatár Csilla szebb, mint valaha. Mióta új párjával kisbabát várnak, a köztévé műsorvezetője sugárzik a boldogságtól és az elégedettségtől.

Kismamaként Tatár Csilla mindent megtesz azért, hogy babája a lehető legnyugodtabban érezze magát még a pocakban is. Nemrégiben ugyanis egy csilingelő nyaklánccal lepte meg a kicsit, most pedig minket ezzel a tökéletes fotóval!

Ma reggel egy fantasztikus csapattal dolgoztam együtt!:) Hamarosan jönnek a részletek!:) KLINSZKY FOTÓSTÚDIÓ 2MoM @micimakeup Süel

Posted by Tatár Csilla on Friday, August 7, 2015

Az anyaságra egyébként Tatár Csilla már gőzerővel készül, nemrég egy egész délutánt töltött el egy játszótéren a keresztgyerekeivel. “Életemben először egy egész délutánt eltöltöttem egy játszótéren” – írta közösségi oldalára. 

Èletemben először egy egész délután eltöltöttem egy játszótéren.:) Ès ennek a keresztgyerekeim is határozottan örültek!:)) #happy #newlife #budapest

Posted by Tatár Csilla on Tuesday, August 4, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top