Sztárok

Így emlékezett meg Koós János Bajor Imréről

Tegnap egy éve, hogy elhunyt Bajor Imre. A szomorú évfordulón barátai és kollégái a kedvenc helyén gyűltek össze, hogy megemlékezzenek róla. Köztük Koós János is.

Bajor Imre egykori fülei törzshelyén, a Hársfa presszóban jöttek össze a régi ismerősök, hogy felidézzék a színész emlékét. A rendhagyó megemlékezésen mindent úgy csináltak, ahogy barátjuk is szerette volna. Kitették a Bajorról készült rajzot a presszó teraszára, megterítették a színész kedvenc asztalát, amelyre természetesen odakészítették kedvenc fehérborát is.

Így emlékezett meg Koós János Bajor Imréről

“Ez nem szomorú, hanem vidám emlékezés egy barátra és egy fantasztikus emberre. Úgyhogy vidáman koccintunk az emlékére. Egy utcában laktunk itt, Fülén, sok emlék köt össze minket. Úgy teltek a napjai, hogy reggel elvitte sétálni a kutyát, s mindig megállt a házunk előtt. Becsöngetett, kijöttem, és együtt fölkerekedtünk” – mondta el a Blikknek Koós János, aki nem jár ki a temetőbe a barátjához. “Egyszer már elbúcsúztam tőle temetésen. Velem enélkül is mindennap ott van. Az otthonomban persze a mai napig ott van a könyve és a képe, azaz mindennap találkozom vele ilyen formában” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top