Sztárok

Fogadjunk, hogy fel sem ismered Jennifer Anistont a nászútján

Jobban hasonlítanak Van Gogh-festményekhez, mint fotóhoz azok a képek, amelyek Jennifer Aniston nászútján készültek, mégis egy vagyont érnek. A színésznőre szabályosan vadásznak a fotósok a Bora Bora-i luxusüdülőben.

Mindegy, hogy profi gépekkel vagy egyszerű telefonokkal, de egy Jennifer Anistonról készült kép ma sok pénzt ér. Egy nappal azután, hogy a legnagyobb titokban hozzáment Justin Theroux-hoz, a színésznőt Bora Borán fotózták le.

Legalábbis ha hiszünk azoknak, akik készítették a képeket, mivel a kalap alatt bárki lehetne. Igaz, a Jennifer Anistonnak mondott nővel ellentétben a mellette sétáló Justin Theroux vonásai legalább egészen felismerhetőek.

Tönkreteszik Jennifer Aniston romantikus nászútján

A két sztár szóvivője még mindig nem válaszolt arra, hogy vajon Jennifer Anistonék tényleg összeházasodtak-e, de rengeteg bennfentes nyilatkozott már a titkos esküvőről, amit a pár Theroux 44. születésnapi partijának álcázott.

A 70 meghívott hajnalig mulatott, majd az újdonsült házasok reggel egyből a Los Angeles-i Van Nuys reptérre hajtottak, ahonnan magángéppel utaztak Bora Borára. Talán a csíkos póló segített beazonosítani Jennifer Anistont a nászútján készült képeken.

A reptéren készült fotókon az is látszik, amiről a US Weekly magazin már beszámolt, miszerint Jennifer Aniston nászútja sem éppen hagyományos, mert a trópusi szigetre a párt elkísérik a barátaik.

Mondjuk ez nem szokatlan, hiszen Justin Theroux és a színésznő általában kisebb-nagyobb baráti társasággal szokott vakációzni, főleg a kedvenc üdülőhelyükön, a mexikói Los Cabosban.

Fogadjunk, hogy fel sem ismered Jennifer Anistont a nászútján

Hogy mikor készülnek ilyen és ehhez hasonló képek Jennifer Anistonról, az valószínűleg csak idő kérdése, mert az is csoda, ha nem teszik tönkre a profi és az önjelölt fotósok a színésznő nászútját.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top