Sztárok

Így telik a nyár – Barátok közt

Nyári Dia és Solti Ádám számára is mozgalmasan telik a nyár. Egyikük most tért haza a nyaralásból, sorozatbeli párja pedig nagy megmérettetésre készül.

Solti Ádám Rodoszon nyaralt a kedvesével, most először indult úgy útnak, hogy nem ő maga szervezte a nyaralást, hanem mindent rábízott egy utazási irodára. “Kicsit aggódtam, hogy mindennek a többszörösét fogom majd kifizetni, de nem így lett. Szerencsére annyi munkám volt az utóbbi időben, hogy nem volt időm a szervezésre. Rodoszon most először jártam, és teljesen lenyűgözött, a félpanziós ellátásnak köszönhetően pedig olyan dolgokat volt alkalmam kipróbálni, amiket korábban soha”mesélte Solti Ádám a Blikknek.

Így telik a nyár Barátok közt

Eközben a Barátok közt Ádámjának párját, Hannát megformáló Nyári Dia keményen edzett, a vasárnapi Balaton-átúszásra készül. Nyári Dia a 2000 méteres távon indul édesapjával. “Apukámmal nagyon jó a kapcsolatom, és amellett, hogy biztonságot ad számomra a jelenléte, azt gondolom, hogy egy életre szóló közös élményt szerezhetünk magunknak a vasárnapi versenyen”mondta Nyári Dia, aki egyébként régebben szinkronúszó volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top