Sztárok

7 héttel a szülés után így edzi a hasát Alec Baldwin felesége – videó

Alec Baldwin felesége, Hilaria büszke a szülés utáni alakjára, amiről rendszeresen képeket is posztol. Legutóbb azt is megmutatta, hogyan lehet edzeni a babával.

A jógaoktatóként dolgozó Hilaria Baldwin szerint nagyon fontos, hogy a kismamák harmóniában legyenek a saját testükkel, mert csak így tudnak elég erőt gyűjteni a mindennapi feladatokhoz.

Alec Baldwin 31 éves felesége június végén szülte meg a második gyerekét, és most már rendszeresen edz. “Egy kis hasizomgyakorlat a picikémmel. Amire szükséged van, az egy puha labda… a bébi opcionális! Háromszor harminc felülés” – írta Hilaria a poszt mellé.

Néhány nappal korábban azt is láthattuk, milyen szép lapos lett Hilaria Baldwin hasa, aki egyesek szerint olyan, mintha nem is szült volna. Szerinte viszont előnyös pózban fotózta le magát.

Almost ???? #hilariaypd

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által közzétett fénykép,

Két hete Hilaria már egyszer megmutatta, hogyan oldja meg, amikor nem tudja kire bízni a kisfiát, és nem jut el az edzőterembe.

Közvetlenül a szülése után posztolt fotóival Alec Baldwin felesége önbizalmat akart adni a nőknek, akik a szülés utáni alakjukkal elégedetlenek. “Nem szabad másokhoz hasonlítanunk magunkat, mert mindenkinek a teste másképpen alakul át.”

A szülés után egy héttel feltett képe pedig bejárta a fél világot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top