Sztárok

Mentő vitte el Ada kisfiát

Ada ikrei önfeledten játszottak egy akvaparkban, amikor megtörtént a baj..., Bálinthoz mentőt kellett hívni.

A srácok szemmel láthatóan élvezték a vízi játékokat, ám a jó hangulat egy szempillantás alatt megváltozott, miután egyikük a játék hevében valahogy beütötte a fejét. Bálintnak először fel sem tűnt, hogy mi történt. Testvére, Bence kétségbeesve szólt neki, hogy vérzik a feje. Az ikrek rémülten futottak oda anyukájukhoz, Ada azonnal kézen fogta őket, és a csúszdapark elsősegélynyújtó helyére sietett velük. Bálint homloka eléggé vérzett, és első ránézésre meg sem lehetett állapítani, hogy mekkora a seb, és mivel fejsérülésről volt szó, ezért egyből mentőt hívtak a balesetet szenvedett fiúhoz, akit negyedórán belül el is láttak a szakemberek. Bálint a saját lábán, de bekötött fejjel, mentőautóban hagyta el az akvaparkot – írja a Blikk.

“Amikor láttam, hogy valójában mekkora a seb, egy kicsit megnyugodtam. A víztől viszont a sérülése sokkal brutálisabbnak és ijesztőbbnek tűnt”nyilatkozta  Ada.

Bálint fejét szerencsére nem kellett összevarrni, most egy speciális tapasz tartja össze a sebet, és tíz napig nem érheti víz.

Mentő vitte el Ada kisfiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top