Sztárok

Drámai álmát váltotta valóra Aleska Diamond

Aleska Diamon, úgy tűnik, végleg maga mögött hagyhatja múltját. Októberben színpadra lép, és ezúttal olyat mutat, amilyet még nem láttál tőle.

Aleska Diamond, úgy tűnik, valóban szerencsés csillagzat alatt született. Ősztől ugyanis nem csupán a TV2 showműsorában, az Ezek megőrültek! című “celebőrületben” fog feltűnni, hanem egy színházi darabban is.

Aleska örömhírét közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, ahol mint írta, rengeteget küzdött azért, hogy teljesüljenek céljai, most pedig végre kipipálhatja egyik legfőbb álmát is. “Nos, azt bizony mondhatom, kemény út vezetett ide, közel 12 évnyi megpróbáltatás, de egyben kaland is. (…) Végtelen öröm számomra: októbertől színházban láthattok majd egy musical-dráma darabban” – írta Aleska közösségi oldalán, ahol mindenkit megnyugtatott, hogy musicalszerepe nem az utolsó állomás, csak a kezdet egy új élet felé.

Ezzel Aleska legnagyobb álma válik valóra: ráadásul a feladata sem könnyű, hiszen egy számára kissé ismeretlen dologgal, az énekléssel is meg kell küzdenie.

“Azt mondták, nincs olyan ember, aki ne tudna énekelni, csak más módon kell képezni a hangokat, mint eddig. Ettől függetlenül nem kell megijedni, kórusban fogok énekelni, egyedül egyelőre biztosan nem” – mesélte el nevetve Aleska, aki hozzátette, hogy már szorgosan jár az énekóráira és rettenetesen izgatott. “Másodfőszerepet kaptam, így elég sokat leszek a színpadon.”

Addig is, míg Aleska nem a próbákról posztol, nagy mázlinkra egy csónakban mutatta meg, hogy milyen elképesztően szexi tud lenni, ha valaki csak egyszerűen felemel egy lapátot…

A természet lágy ölén… #tisza #happy #joprogi #imadom #nyaralas

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top