nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szelfi: Ada intim dolgokról is nyíltan beszél

Szelfi: Ada intim dolgokról is nyíltan beszél

A Szelfi című műsor első évadának végén minden titokról lerántják a leplet a szereplők. Nagy kérdés, vajon Ada és Máté összejönnek-e, vagy örökre búcsút intenek egymásnak.
Avatar
P.L.
f Ajánlom

Az elmúlt hónapokban az RTLII csatornán futó Szelfi sztárjainak minden pillanatába belenézhettünk és velük együtt izgulhattunk. A csinos Ada és “reméljük-szerelme” Máté kapcsolata azonban kész rejtély. Ma este, a műsor utolsó részéből végre az is kiderül, együtt marad-e a pár.

“Sosem volt könnyű dolgom a pasikkal” – kezdte titokzatosan az RTL Klub műsorvezetője, aki inkább a Szelfi forgatási titkairól mesélt, meghagyva a nagy meglepetést az esti adásra.

“Nekem teljesen természetes volt, hogy egy kamera figyel. Hamar ráálltam, hogy a kezemben van és cipelem mindenhova, persze volt, hogy elfelejtettem bekapcsolni, ilyenkor röhögve újra kezdtük a mondatot”mondta Ada, akinek ikerfiait sem akadályozta semmiben, hogy megy a felvétel. “Inkább a tágabb környezetemet hoztam néha zavarba, főleg az intim, bensőséges beszélgetéseknél, amikor a saját problémáik voltak terítéken, és nem az én életemről volt szó, akkor megkértek, hogy kapcsoljam ki.”

Szelfi: Ada intim dolgokról is nyíltan beszél

Mint mondja, olyannyira a kezéhez nőtt a kis kütyü, hogy mikor befejezték a forgatást, napokon keresztül automatikusan kereste. “Nehezebb volt megszokni, hogy ne nyúljak reggel a kamera után. Miután kinyitottam a szemem, az volt az első dolgom, hogy bekapcsoltam, súlyos függőségem lett, ösztönös mozdulattá vált”nevetett Ada. Egyszer azonban ennek éppen az ellenkezőjét csinálta, véletlenül bekapcsolva maradt a kis gép. “Ötórányi szuszogást rögzítettem” – mosolygott a Szelfi sztárja, aki egyáltalán nem szégyenkezik semmi miatt. Azt mondja, a szabadszájúság is belefér a műsorba.

“Az volt a fő cél, hogy magamat adjam, és én ezt is tettem. Nem gáz, hogy néha kicsúszik egy-egy káromkodás, mert az is én vagyok. Semmit sem bántam meg, és megint mindent ugyanígy csinálnék.” 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon