Sztárok

Nézd meg a viharban homokozó György herceget, ha mosolyogni akarsz

Az imádni valóan cuki György herceg minden mozdulatától egy világ olvadozik. Ahogy most mi is! Ehhez elég volt György hercegnek kimennie a tengerpartra.

Nemrégiben György herceg, a játszótéren múlatta az időt édesanyjával, Katalin hercegnővel, a napokban pedig a büszke nagyi kapta meg néhány órára a herceg felügyeletét.

Carole Middletonnak és György hercegnek pedig a viharos idő sem vette el a kedvét attól, hogy a vízpartra menjenek játszani. Csak egy bártor tipp a részünkről, hogy ezekben az órákban mindig minden körülmények között az történik, amit György herceg akar.

Úgy tűnik, ezúttal homokozni kívánt György herceg, mert a tengerparton hosszú órákon keresztül ástak és építettek. A büszke nagyi meg végig segédkezett.

De nemcsak a várépítés kötötte le György herceget, aki állítólag imádja a vizet. Hosszú perceken keresztül tapicskolt a lábával a habokban, noha az időjárást elnézve nem lehetett túl meleg.

George and his Grandmother at the beach❤

@duchesse_kate által közzétett fénykép,

Ezen a képen pedig György herceg nekiállt, hogy kiássa a világ legnagyobb homokgödrét. Csak ásott és ásott…

I think George is doing Buckingham ????

@duchesse_kate által közzétett fénykép,

 Akkora lyukat sikerült kikaparnia, hogy nagyija is bőven belefért.

So cute❤

@duchesse_kate által közzétett fénykép,

Itt pedig, mint minden keményen dolgozó munkás ember, a cuki György herceg is nagyon elfáradhatott, mert Carole Middleton már a karjában vitte haza az unokáját.

Good night lovelies ♡

@duchesse_kate által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top