Sztárok

Na, ebből mi lesz! Dukai Regina szobafestőnek állt

A szőke szépség, Dukai Regina kipróbált egy új szakmát. Létrára és ecsetre cserélné a színpadot és a mikrofont. Nézd meg, hogy ment neki!

A fotó láttán aligha hiszünk Dukai Reginának, hogy vállalna szobafestést, mert épp hogy csak felpamacsolta a színeket, máris abbahagyta a munkát.

Olyan kedvesen nevet a magánakciós festésen, mint egy kislány, aki tilosban járva pingálta ki a falat. “Tesómék erre a látványra érkeztek meg. Festést vállalok!” – mókázott a fotó mellett Dukai Regina.

Na igen. Az biztos, hogy ha Regina így folytatná a munkát, később a kanapé is új árnyalatot kapna, nem beszélve a saját ruhájáról, de ami igazán fontos: hogy a lelkesedése már megvan.

Mint egy rossz gyerek, úgy álltam neki egyedül a teszt festésnek!! Tesómék erre a látványra érkeztek meg.????Festést vállalok! ????

Posted by Dukai Regina on Wednesday, July 29, 2015

Szerencsére Dukai Reginának mindig van humorérzéke, és vadítóan hosszú lábait is meg szokta villantani, nem is bírjuk ki, hogy ne dobjuk be ezt is a dolgos falfestés mellé. 

Scream Your Love ????Veuve Clicquot #screamyourlove

Posted by Dukai Regina on Tuesday, July 21, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top