Sztárok

Ezt nézd meg! Béres Alexandra kislányai imádják egymást – videó

A fitneszkirálynő Béres Alexandra és családja Amerikában járt, ahol gyermekeinek nagyszüleit látogatták meg. A legkisebb csemete pedig éppen az Újvilágban tette meg élete első lépéseit.

Béres Alexandra köztudottan remek és odaadó anya. Két kislányát úgy félti, mint a szeme fényét, ahogy mondja, számára ez a normális, hiszen mindkét csemete későn született.

A napokban Béres Alexandra megosztotta közösségi oldalán azt a videót, melyben az RTL Klub 8:08 című műsorában az Amerikai útról és családjáról mesél. Mint mondja, férjének édesanyja az USA-ban gyógytornászként praktizál, ezért a most kilenc hónapos kislánynak, Flórának segített abban, hogyan tud majd magabiztosan járni, így a kicsi az Újvilágban tette meg élete első lépéseit.

Béres Alexandra azt is elárulta, hogy két kislánya egyenesen imádja egymást. “Ők a legnagyobb bandatársak, nagyon-nagyon szeretik egymást” – mesélte a büszke fitneszedző, Béres Alexandra.

A videóban azt is megnézheted, hogy a kis Flóra hogyan cukiskodik a stúdió szőnyegén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top