Sztárok

Szexi Kapócs Zsókával várjuk vissza a nyarat

Ha nyár, akkor bikini és szexi cuccok, amiket a férfiak szerencséjére Kapócs Zsóka sem vet meg. A hőségnek ugyan már vége, de a gyönyörű színésznő szexi fotói tuti felforrósítják a levegőt.

Ha hűvösebbre fordul az idő, minden szalmaszálba belekapaszkodik az ember, hogy azt érezze: még mindig tombol a nyár, és amint vége a munkaidőnek azonnal csobbanhat egyet a strandon.

Most ezeket a pillanatokat igyekszünk visszahozni Kapócs Zsóka bikinis fotóival, amiket az elmúlt hetekben készített, mielőtt elindul Amerikába, hogy ott folytassa tanulmányait. Addig azonban Kapócs Zsóka igyekszik mindent megragadni, hogy kikapcsolódjon és teljesen új emberként vágjon bele az újvilági kalandjaiba.

Nemrégiben a Szigetközben járt, és a hőség miatt sokak mázlijára megvált a felesleges göncöktől, kivillantva csodás alakját.

Diamant Hotel! Dunakiliti! ????

Posted by Kapócs Zsóka on Sunday, July 5, 2015

De olyat is lőtt, ahol smink nélkül pózol. Szokott ilyet, szeretjük is, és meg kell hagyni, Kapócs Zsóka mindig remekül fest!

Aztán egy olyan fotót is készített, amit őszintén szólva nem tudunk mire vélni, mert Kapócs Zsóka furcsa pózban, érdekes szögből készítette a képet, de a férfiak minden bizonnyal imádják majd legeltetni rajta a szemüket.

Moci 🙂

Posted by Kapócs Zsóka on Saturday, July 18, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top