Sztárok

Ők Bill Cosby áldozatai – közös képen a 35 nő

A New York Magazine 35 nő vallomásából próbálta újrarajzolni Bill Cosby portréját, ehhez különleges címlapfotót készítettek.

Az amerikai színész-humorista több évtizeden keresztül szórakoztatta a nézőket, akkor még nem gondoltuk volna, milyen ember is ő valójában. Azóta kiderült, több mint 40 nő ellen követett el szexuális erőszakot. Bill Cosby általában fiatal nőknek ígért segítséget a karrierjük építésében, és rendszerint egy állítólagos partira invitálta őket, ahol végül csak kettesben vacsoráztak, és a sztár drogot kevert az áldozatok italába, ezután pedig megerőszakolta őket.

A New York Magazine legfrissebb számának címlapján négy sorba rendezve 35 nő ül, ők mindannyian Bill Cosby áldozatai, nevükkel és arcukkal együtt vállalják a vallomásukat és nyilatkozataikat. A 36. üres szék azokat szimbolizálja, akik még nem merték arccal vállalni, hogy mi történt velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top