Sztárok

Szextilalmat vezetett be Sarka Kata

Sarka Kata nem engedi, hogy a versenyzői összeszűrjék a levet a szépségverseny zsűritagjaival. Mondjuk, mi van akkor, ha ő nem tudja meg?

A Bors azt idézi fel, hogy milyen könnyű már a hírességeknek egy szépségversenyen csajozni. Mert ugye Rippel Feri a feleségét és két barátnőjét is így csípte fel, és Kásás Tamás is összejött a Mr. és Mrs. Fitt verseny egyik résztvevőjével.

Fordulat!

De nem tehették volna meg ezt, ha Sarka Katának zsűriznek, mert ő bizony szerződésben tiltja meg, hogy a verseny ideje alatt a zsűritagok közelebb kerüljenek a versenyzőkhöz.

“A szerződés minden pontja üzleti titok, a benne foglaltakról nem árulhatok el részleteket – mondta a lapnak Sarka, de nem cáfolta az információt. – Igaz, hogy semmilyen viszonyba nem kerülhetnek a lányokkal a zsűritagok. Ha tudomásunkra jut, hogy bármilyen kapcsolat vagy viszony alakult ki, akkor a zsűritagot ki kell zárnom. A lány folytathatja a versenyt, de senkivel nem bizalmaskodhat, aki a végeredményt befolyásolhatja részrehajló pontozással.”

Szextilalmat vezetett be Sarka Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top