Sztárok

Rippel Feri életet mentett

Rippel Ferenc azonnal cselekedett, amikor látta, hogy baj van. Lélekjelenlétével és szakszerű intézkedésével megmentette egy férfi életét, aki áramütést szenvedett.

Valovits Sándor egy sörszállító cégnél dolgozik, és áramütést szenvedett, amikor egy molnárkocsi segítségével egy hordót szállított. A teherlift zárlatos lett, viszont a hordó és az emelőszerkezet is fémből volt, ami vezeti az áramot. Rippel Feri egy üzleti tárgyalás miatt tartózkodott a helyszínen és óriási lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot.

“A levegőben érezni lehetett, hogy baj van, és ezt azért is mondom így, mert a szag az áramütés miatt valami félelmetes volt. Odaléptem, és azonnal tudtam, hogy a férfit rázza az áram. Megfogtam két székpárnát, és azok segítségével húztam el a lifttől, de ekkor ő már nem tudott magáról. A füléből folyt a vér, és a fejét is beütötte. Lefektettem, stabil oldalfekvésbe helyeztem, és mivel sem a pulzusát nem érzékeltem, sem a lélegzését, azonnal megkezdtem az újraélesztést”mondta el Rippel Feri a Blikknek.

Rippel Feri életet mentett

Valovits Sándor még kórházban van, nem emlékszik a részletekre, de nagyon hálás Rippel Ferencnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top