Sztárok

Ilyen extrém körülmények között is csak Hosszú Katinka ad interjút

Hosszú Katinka bármire, de tényleg bármire képes. Legutóbbi interjúját például a felkészülés legrosszabb része közben adta.

Nem mondom, hogy ebben a kánikulában nem esne jól egy kis jeges víz, na de talán nem ennyi. Hosszú Katinka nyakig merült a jégkockákkal teli medencébe, és láthatóan egyáltalán nem okozott gondot, hogy az extrém körülmény ellenére telefonon interjút adjon.

Telefonos interjú és jégfürdő egy időben 🙂 #IronLifestyle #IronMode #IronNation #IronLady Phone interview and ice bath at the same time 🙂 #IronLifestyle #IronMode #IronNation #IronLady

Posted by Katinka Hosszu on 2015. július 22.

Hosszú Katinka korábban a felkészülése legrosszabb részének nevezte a 10 fokos fürdőt, amely jótékony hatása miatt kötelező a sportolónak. Ugyan mindössze 10 percet kell kibírnia Katinkának a medencében, de ez régebben nem ment olyan lazán, mint a minap.

A felkészülés legrosszabb része, a jégfürdő…10 C fok, 10 perc. ⛄️⛄️⛄️The worst part of the preparation, the ice bath…10 C degree, 10 min. ⛄️⛄️⛄️

Posted by Katinka Hosszu on 2014. január 13.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top