Sztárok

Albert monacói herceg 24 éves, törvénytelen lánya most először beszél az apjáról

Igazi modern hercegnő Jazmin Garce Grimaldi, még akkor is, ha nem él palotában, és sosem kerül a fejére korona. A monacói uralkodó, II. Albert törvénytelen lánya először beszél apjához fűződő kapcsolatáról és arról, milyen egy herceg leszármazottjának lenni.

Elképesztően szerencsésnek tartja magát Jazmin Grace Grimaldi, amiért II. Albert az édesapja. Na nem azért örül, mert ezzel kiváltságok járnak, hanem egyszerűen azért, mert a herceg éppen olyan gondoskodó apa, mint amilyenre mindig is vágyott

A most 24 éves Jazmin még sosem beszélt az édesapjához fűződő kapcsolatáról, de a Harper’s Bazaar augusztusi számában elmesélte, milyen az élete egy uralkodó házasságon kívül született lányának.

http://theroyalfanzine.tumblr.com/post/124672253602/jazmin-grace-grimaldi-does-harpers-bazaar

“Ez az első interjúm, az első alkalom, amikor nyilvánosság elé állok, mert kész vagyok megosztani a történetemet” – kezdte II. Albert legidősebb gyereke, akinek az édesanyja, Tamara Rotolo sokáig küzdött azért, hogy Jazmint lányaként ismerje el a herceg.

1993-ban Rotolo apasági pert akasztott a II. Albert herceg nyakába, amikor Jazmin 17 hónapos volt, de csak jóval később jelentette be hivatalosan is Albert, hogy van egy lánya, aki házasságon kívül született, és akit elismert saját gyermekeként. A kislányt mindenben támogatta a herceg, de a trónt nem örökölheti.

Jazmin Grace az Egyesült Államokban nőtt fel, teljesen átlagos amerikai gyerekként. Kitűnő tanuló volt a katolikus iskolában, ahová járt, a középiskolában a kosárlabdacsapat oszlopos tagja volt. Egyetlen dolog hiányzott Jazmin boldogságához: az édesapja, akivel egészen 11 éves koráig nem is találkozott.

“Vágytam arra a percre, amikor találkozom az apámmal, amikor megismerem, és amikor ő is megismer végre engem. Az, hogy nem volt egy apafigura mellettem, nagyon hiányzott mindig. Csodálatos, hogy ez megváltozott, és amióta találkoztunk, nagyszerű a kapcsolatom édesapámmal.”

Nemcsak Alberttel, de a herceg feleségével és nemrég született ikreikkel is nagyon jól kijön Jazmin.

Jazmin rendszeresen meglátogatja az apját és a családját, ilyenkor ő is a francia Riviérán álló 235 szobás palotában lakik. “Alig várom, hogy igazi nagy testvér legyek, aki fontos szerepet tölt be a kicsik életében. Az ikrek nagyon jól neveltek, de ez egyáltalán nem meglepő.”

http://estelleleonore.tumblr.com/post/124693098444/princess-grace-and-her

A Harper’s Bazaar fotósa szerint Jazmin Grace nagyon hasonlít az apai nagyanyjához, a néhai Grace Kellyhez. A világos bőr, a szőke haj mellett Jazmin éppen annyira imádja a színpadot, mint a nagymamája. Az iskolában tagja volt a színjátszókörnek, a kórusnak, és manapság azt tervezi, hogy dzsesszshow-t készít.

http://toofabblog.tumblr.com/post/124699157450/grace-kellys-granddaughter-jazmin-grace-grimaldi

Nemcsak tehetséges, hanem nagylelkű is: 14 évesen Jazmin egy alapítványt hozott létre, amely iskolai alapfelszereléseket és orvosi eszközöket gyűjtött Fidzsi-szigeteki falvaknak. De más is bizonyítja, hogy Jazmin Grace Grimaldinak nagy szíve van: szeretne jó kapcsolatot kialakítani a féltestvérével, Alexandre Coste Grimaldival, a monacói herceg másik házasságon kívüli gyerekével. A kisfiú már 11 éves, és Albert herceg házasság előtti, majdnem hat éven át tartó kapcsolatából született.

http://royalfamilyprincess.tumblr.com/post/124624865408/graciemonaco-prince-albert-with-his-first-son

Jazmine Grace Grimaldi minden támogatást megkap az édesapjától, amire csak vágyik, de ahogy ő mondta: neki csak egy apára van szüksége.

Albert monacói herceg 24 éves, törvénytelen lánya most először beszél az apjáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top