nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Operettszerepet kapott Majka

Operettszerepet kapott Majka

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer a Budapesti Operettszínház színpadán láthatjuk viszont Majkát. A dologban Kerényi Miklós Gábor keze van, ő ajánlott neki szerepet.
NLCafé
f Ajánlom

Majka és Kerényi Miklós Gábor a Rising Starban ismerkedtek meg. A rapper-műsorvezető balhéik ellenére is mély benyomást tett az Operettszínház egykori direktorára, aki most művészeti vezetőként tevékenykedik a teátrumban. Szerepet ajánlott ugyanis Majkának, aki örömmel vállalta, hogy eljátssza Frosch szerepét A denevér című operettben.

“A Rising Starban dolgoztunk együtt Majkával, és egy nagyon izgalmas, eredeti személyiséget ismerhettem meg benne. Azt gondolom, hogy Frosch szerepe tökéletesen illik rá. Egy olyan hétköznapi figurát kerestem, aki megérinti az embereket, de ugyanakkor egy igazi egyéniség, és ehhez mindig hű tud maradni. És amikor felajánlottam Majkának, hogy legyen ő a színpadon, szerencsére nem sokat gondolkozott rajta, úgyhogy már a próbafolyamatok is elkezdődtek”nyilatkozta Kerényi Miklós Gábor a Blikknek.

Kíváncsian várjuk az előadást, ám egyelőre nehezen tudjuk elképzelni Majkát egy operettben.

Megosztás Facebookon
[central_CentralFbLikeboxComponentWidget fb_page="https://www.facebook.com/noklapjacafe/" small_header="true" show_facepile="0" show_posts="0"]