Sztárok

Nick Cave fia így búcsúzott el a halott ikertestvérétől

Nick Cave ellátogatott ahhoz a sziklához, ahonnan két napja lezuhant a 15 éves fia. A zenészt elkísérte a másik fia, aki megható üzenettel búcsúzott a bátyjától.

A felkapott brit üdülőváros, Brighton közelében zuhant le egy szikláról Arthur Cave, akit hiába próbáltak megmenteni az orvosok, a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe. A rendőrség vizsgálta az idegenkezűség, valamint az öngyilkosság lehetőségét, és végül balesetnek könyvelték el a tragédiát.

Nick Cave állítólag a helyszínen próbálta megmenteni a fia életét
Nick Cave állítólag a helyszínen próbálta megmenteni a fia életét

Nick Cave és a felesége, Susie, a fiuk halálát követően egy közleményt adtak ki: “A fiunk, Arthur, kedd éjszaka meghalt. Ő volt a mi csodálatos, boldog és szerető fiunk. Azt kérjük, hogy hagyják a családunkat gyászolni ebben a nehéz időszakban.”

Arthur csak 15 éves volt
Arthur csak 15 éves volt

Az 57 éves Nick Cave a tragédia másnapján ellátogatott a helyszínre a rendőrökkel.

Az ausztrál zenész kérését tiszteletben tartották a rajongók, nem háborgatták, és bár Nick Cave-nek felajánlották a rendőrök, hogy biztosítják a helyszínt, a zenész erre nem tartott igényt.

Arthur Cave ikertestvére, Earl is elment a sziklához, ahonnan a bátyja lezuhant, és egy megható üzenettel búcsúzott a testvérétől: “Arthur, nagyon szeretlek, egy öröm volt veled az élet, és sosem felejtelek el. Te voltál a legjobb testvér, akit csak kívánhattam magamnak. Earl”

Gyászol a család: Nick Cave fia így búcsúzott el a halott ikertestvérétől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top