Sztárok

Vajna Tímea bizarr ruhában fotózta elképesztően hosszú lábait – fotó

Bár az esetek többségében Vajna Tímea méregdrága ruhákba bújik, amelyek kétségtelenül szuperül állnak neki, a napokban egy nagyon furcsa szerelést választott. Szerencsére végtelen lábait azért így is sikerült megmutatnia.

Amióta beköszöntött a jó idő, Vajna Tímea is egyre többször mutatja meg hibátlan testét. A Miss Universe Hungary tulajdonosa tudja, hogy egyik legerősebb adottsága a végtelenül hosszú lába, így ezt előszeretettel mutogatja. Vajna Tímea lábai pedig még akkor is lenyűgözőek, mikor éppen egy nem túl előnyös ruhát választ. Vajna Tímea most éppen egy oldalt nyitott, ám térdig érő atlétát vett fel és hozzá gladiátorszandált húzott, a fejére pedig virágkoszorú került. Kommentje szerint a hippik csodálatos ruhatárát idézte meg ezzel a szettel, ám szerintem ez csak közepesen sikerült. Az viszont mindenképp figyelemre méltó, hogy neki még egy ilyen szandál is jól áll:

Flower power

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vajna Tímea mostanában folyamatos pörgésben van. Azóta, hogy megválasztotta idei szépségkirálynőjét, volt már lóversenyen, mentett kutyát, fesztiválozott, hétvégén pedig a Kékharisnya Regattán járt, ahol ilyen kevés ruhára vetkőzött:

@kekharsinyaregatta

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top