nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szelfi: ezért csapnak nagy ünneplést Ada és ikerfiai

Szelfi: ezért csapnak nagy ünneplést Ada és ikerfiai

Ada és gyermekei egy olyan rokon születésnapját ünneplik meg kedd este az RTL II videónapló-sorozatában, akinek véleményére a Reflektor háziasszonya nagyon ad. El is meséli neki, hányadán állnak most Mátéval.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

Ada és fiai a kedd esti Szelfiben köszöntik fel a műsorvezető nagymamáját 72. születésnapja alkalmából. A nagyi, azaz Nünü, fontos szerepet tölt be Ada életében, bármikor számíthat rá. “Nünü anyukám anyukája. Igazából Mária, azért hívjuk Nününek, mert anyukám nevezte el így még gyerekkorában. A Vízipók csodapókban volt egy nünüke nevű bogár, róla kapta a nevét”magyarázza a Szelfiben Ada, aki számára az is nagyon fontos, hogy az idős asszonynak, mennyire tetszik az a férfi, akivel mostanában randizik.

Éppen ezért Ada a Mátéval töltött hétvége fotóit is megmutatja nagymamájának. Nününek nagyon szimpatikus a fiatalember a fotók alapján, lelkesedésének hangot is ad az élménybeszámoló közben. Vajon ez már elég lesz ahhoz, hogy igazán komolyra forduljanak a dolgok Ada és Máté között a Szelfiben?

Ada és Máté legutóbbi találkozása nem telt felhőtlenül. A Reflektor háziasszonyát ugyanis már kezdi zavarni a köztük lévő távolság:

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon