Sztárok

Nem találod ki, mit neveztek el Kulcsár Edináról!

Komoly megtiszteltetés érte Kulcsár Edinát, a 2014-es Miss World második helyezettjét. A magyar lány ugyanis mostantól megosztja nevét egy új termékkel.

Kulcsár Edina most már nemcsak a magyar szépségtörténelembe írta be magát egy életre, hanem a divat világában is helyet kapott. A magyar szépségről ugyanis elneveztek egy terméket. Kulcsár Edina nem valami új állatfajjal fogja megosztani nevét, hanem egy műszempillával. Igen, most már tudjuk, létező dolog, hogy valakiről műszempillát nevezzenek el. Egyébként a terméket Kulcsár Edina egyik volt vetélytársa készítette, akivel a Miss World versenyen ismerkedtek meg. Azóta Miss Iceland saját műszempillamárkát dobott piacra, és az egyik típust a magyar lányról nevezte el.

Képzeljétek el, hogy elneveztek rólam egy műszempilla típust! ???????????? A Miss World versenyen Tanja Ýr Ástþórsdóttir, az az…

Posted by Edina Kulcsar on Monday, July 13, 2015

Kulcsár Edina néhány héttel ezelőtt adta át Magyarország Szépe koronáját Kiss Daniellának, de láthatóan nem bánja, hogy meg kellett válnia címtől. Azóta is rengeteget van együtt az új magyar szépségekkel és Sarka Katával. Nemrég Monacóban jártak együtt, ahonnan többek között ilyen szuper fotókkal jelentkeztek:

Az én szememmel: ????????????????????????Mindig vidámnak kell lenni, előre tekinteni, és csak menni tovább. Még akkor is ha tele vagy…

Posted by Edina Kulcsar on Sunday, July 5, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top