Sztárok

Ez a közös Debreczeni Zitában és Julia Robertsben

Debreczeni Zita jelenleg Olaszországban nyaral, ahonnan nem mindennapi fotókat küld rajongóinak. A képekből az is kiderül, mi a közös benne és az Oscar-díjas színésznőben, Julia Robertsben.

Nem véletlen, hogy Debreczeni Zita pár évvel ezelőtt úgy döntött, a kamera elől inkább mögé áll, és fotózni kezdett. Az egykori modell ugyanis nemcsak hogy nagyon tehetséges fényképész, de szuper ötletei is vannak. Debreczeni Zita, aki most Giannival romantikázik Rómában, nem átlagos turistafotókon örökíti meg utazását, hanem képpárokon: ugyanazokon a helyeken fotózkodik, ahol Julia Roberts is jár az Ízek, imák, szerelmek című filmben. Bár Debreczeni Zita jelenleg nagyon boldog Giannival, nem úgy, mint Julia Roberts volt a filmben, mégis láthatóan nagyon élvezi, hogy a színésznő bőrébe bújhat kicsit. Nekünk pedig most ezek a kedvenc utazós fotóink!

Debreczeni Zita és Julia Roberts az étteremben:

Emlékeztek erre a jelenetre? Elizabeth (Julia Roberts) ebben a jelenetben egyedül ül és miközben várja a finom…

Posted by Debreczeni Zita Fan Club on Sunday, July 12, 2015

Sajnos, a fotós-modellnek apácák már nem jutottak:

Nincs jégkrém sem apácák ,cserébe 35 fok és rengeteg turista van a filmben is látható Piazza Navona-n!!! Amikor leültem csak 2-n voltunk ,nem tudom hogy mikor kerültek mögém ????????????

Posted by Debreczeni Zita Fan Club on Sunday, July 12, 2015

Debreczeni Zita mikor éppen nem “Julia Robertseset játszik”, akkor ilyen cuki közös fotókat posztol Giannival:

#Hello #Rome ???????????????????? @gianniannoni

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top