Sztárok

Ismert rádiós Osvárt Andrea új szerelme

Ismét rátalált a szerelem Osvárt Andreára, aki új párját a Juventus rádióban ismerte meg – adta hírül a Bors.

Néhány hete egy párt alkot Osvárt Andrea és a Juventus rádió műsorvezetője, Esperes Ákos – tudta meg a Bors. Osvárt Andrea május óta szerepel a rádióban, akkor indította ugyanis különös misszióját, hogy furcsa magyar szavakat tanítson meg külföldi ismerőseinek a Facebook-oldalán. Az ötlet pedig annyira megtetszett Ákoséknak, hogy meghívták a rádióba. Így kezdődött a szerelem. “Körülbelül egy hónapja vagyunk együtt. A rádió és a műsor kapcsán egyre többször beszélgettünk, így kezdődött. Még nem költöztünk össze”mondta a rádiós a lapnak.

Ismert rádiós Osvárt Andrea új szerelme

Osvárt Andrea midig nagyon diszkréten kezelte magánéletét, korábban Bochkor Gáborral alkottak egy párt, majd a színésznő civil férfiakkal járt. Legutóbbi kapcsolata nagyjából egy éve ért véget. A 36 éves színésznő nemrég egy interjúban azt is elárulta, már gondolkozik azon, hogy családot alapítson. “Négy évet adok még ma­gam­nak, és utána szeretnék megállapodni. A színészetet sem szeretném feladni, de egy­re jobban érdekel a kamera mögötti munka” – nyilatkozta pár hónapja Osvárt Andrea.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan ünnepelték a rádióban Esperes Ákos negyvenedik születésnapját, ahol természetesen Osvárt Andrea is ott volt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top