nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Debreczeni Zita sugárzik a szerelemtől Gianni oldalán – fotó

Debreczeni Zita sugárzik a szerelemtől Gianni oldalán – fotó

Debreczeni Zita és Gianni lassan egy éve alkotnak egy párt, a közös fotóik alapján pedig szerelmük napról napra erősebb.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

Debreczeni Zita márciusban jelentette be hivatalosan, hogy igazak voltak a hónapokkal azelőtt felröppent pletykák, tényleg egy párt alkotnak Giannival. A modell-fotós pedig azóta szívesen megosztja boldogságát a közösségi oldalain. Annak ellenére, hogy Debreczeni Zita nem árasztja el az internetet közös fotókkal Giannival, amikor mégis posztol valami, látszik, hogy mindketten ragyognak a boldogságtól. A pár most Olaszországba utazott romantikázni, ahonnan Debreczeni Zita ezt a cuki, szerelmes képet küldte követőinek:

A pár egyébként nem először jár együtt Olaszországban. Májusban már egyszer elutaztak kettesben Gianni hazájába, és lazítottak a tengerparton:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon