Sztárok

Rajongóitól kért segítséget Bódi Sylvi

Bódi Sylvi belőtte a haját, megvette a pezsgőt, és naturalista életszemlélete ellenére felöltözött, hogy elinduljon fesztiválozni. Ám itt egy kicsit elakadt, így arra kényszerült, hogy rajongóitól kérjen segítséget.

Bódi Sylvi nagyon aktív a közösségi oldalain. Így azt hittük, az internet minden más lehetőségét is maximálisan kihasználja, ám tévedtünk. Bódi Sylvi ugyanis elhatározta, hogy lemegy a Balaton Soundra bulizni, indulás előtt azonban kisebb problémákba ütközött. Bódi Sylvi valamiért nem tudta megnézni, hogy kik lépnek fel a fesztiválon és az időjárást sem sikerült ellenőriznie, így követőit hívta segítségül, hogy árulják el neki ezeket az infókat.

Elkészült a hajam ma estére. :)Ki megy Soundozni az idén? :)Helyzetjelentést kérek! Nyugtassatok meg, hogy idén nincs dagonyázás?! 😀 Nem tudjátok, hogy kik játszanak ma a nagy színpadon és hánytól?

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on Thursday, July 9, 2015

Persze az sem kizárt, hogy Bódi Sylvi ezzel igazából beszélgetést akart kezdeményezni rajongóival, és esetleg megbeszélni velük egy találkozót a Balatonnál, ami pedig nagyon jó fej dolog lenne tőle. Főleg, hogy Bódi Sylvit ismerve, vélhetően nemsokára ismét repülőre száll, hogy újra szörfözhessen és szebbnél szebb tájakról jelentkezzen.

Én olyan, de olyan elmondhatatlanul boldog vagyok, amikor az óceán közelében vagyok és szörfözöm… :))))Mindenkinek sz…

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on Friday, March 27, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top