Sztárok

Nekik a 40 az új 20: Julia Roberts, Penélope Cruz és Kate Winslet jobban ragyog most, mint fiatalon

Kialakult a saját stílusuk, elégedettek az életükkel, és mindhárom színésznő azt mondja: jobban érzi magát most, mint húszas éveiben. Mindez sugárzott Julia Robertsről, Penélope Cruzról és Kate Winsletről a legutóbbi rendezvényen. Visszanéztük, milyenek voltak annak idején.

Miközben Hollywood egyik fele azért küzd, hogy megtalálja az örök fiatalság titkát, úgy tűnik, hogy Julia Roberts, Kate Winslet és Penélope Cruz egyszerűen csak elégedettek magukkal. Ezt pedig egyetlen plasztikai műtéttel sem lehet elérni.

Nekik a 40 az új 20: Julia Roberts, Penélope Cruz és Kate Winslet jobban ragyog most, mint fiatalon

Nemrégiben Kate Winslet mesélt arról, hogy sokkal elégedettebb az életével most, mint a karrierje elején. Az idén negyvenéves sztár egykor rosszul érezte magát a  bőrében, nem tudott mit kezdeni a külsejét kritizálókkal, és ez kihatott a viselkedésére. “Tele voltam szorongással, meg akartam felelni másoknak” – mondta egyszer a People magazinnak Kate Winslet.

A legfrissebb fotón már látszik, mennyivel magabiztosabb Kate Winslet, mint a húszas éveiben
A legfrissebb fotón már látszik, mennyivel jobban érzi most magát a bőrében Kate Winslet, mint a húszas éveiben

Manapság Kate Winsletet már csak az érdekli, hogy magával elégedett legyen. Kiegyensúlyozott életet él, a harmadik férje mellett megtalálta a boldogságot, három gyereke pedig megtanította arra: fontosabb dolgok is vannak, mint a megjelenés.

“Régen smink nélkül ki sem mentem az utcára, ma már ez nem érdekel” – mondta nemrég az egyik rendezvényen Kate Winslet. Ezt azonban akár Julia Robertstől is idézhetnék, hiszen amilyen elégedetlen volt magával a színésznő, és amennyire félt az öregedéstől, annyira boldog az elmúlt években.

A most 47 éves Julia Roberts a Micsoda nő! idején kifejezetten zavarban volt attól, hogy bárhova ment, a külseje volt a téma. “Akkoriban kerestem a stílusomat, nem tudtam mit kezdeni a hajammal, de a hosszú lábaimmal sem, közben meg a mellemet túl kicsinek találtam” – emlékezett vissza az egyik beszélgetős műsorban Julia Roberts.

Ma kifinomultan elegáns, amikor a vörös szőnyegen végig sétál. Korábbabn nem volt ennyire magabiztos
Ma kifinomultan elegáns, amikor a vörös szőnyegen végigsétál. Korábban nem volt ennyire letisztult az megjelenése

Nemrég ugyan a bikinis képei miatt cikizték Julia Robertset, és ha ez a húszas éveiben történt volna, megviselték volna az megjegyzések. Ma már csak legyint. Megtalálta a stílusát, azt, amiben jól érzi magát, és nem cserélné el a mostani életét a fiatalabb énjével.

A szuper dögös Penélope Cruz ma már divatikon, a 41 éves színésznő alakjáról ódákat zengenek. Az klasszikus balett egykori megszállottja ma már nem diétázik, és saját bevallása szerint alig sportol. Helyette inkább két kisgyerekével játszik, és jókat vacsoráznak a férjével.

Sem az erős smink, sem az élénk színek vagy bő ruhák nem jellemzőek a színésznőre
Sem az erős smink, sem az élénk színek vagy bő ruhák nem jellemzőek ma már a színésznőre

A minap készült képekre jó ránézni, mert mindhárom sztár túlragyogja a fiatalabb kolléganőket.

Nekik a 40 az új 20: Julia Roberts, Penélope Cruz és Kate Winslet jobban ragyog most, mint fiatalon

Ahogy a pszichológusok már mondták, egy nő a negyvenes éveiben tud teljesen kiteljesedni, mert már van élettapasztalata, és ennek segítségével meg tudja valósítani a terveit, túl van az útkereséseken, kiforrott a személyisége és a stílusa.

Nekik a 40 az új 20: Julia Roberts, Penélope Cruz és Kate Winslet jobban ragyog most, mint fiatalon

Ráadásul egy negyvenes nőnek már van tekintélye. Julia Roberts már nem hajt a nagy népszerűséget hozó szerepekre, Penélope Cruz is inkább olyanokra bólint rá, amelyek szórakoztatják, Kate Winslet pedig eddig is mindig a saját feje után ment, de ma már respektálják a döntéseit. Külön érdekesség, hogy mindhárom színésznő Hollywoodtól távol él.

Nekik a 40 az új 20: Julia Roberts, Penélope Cruz és Kate Winslet jobban ragyog most, mint fiatalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top