Sztárok

Ilyen szerelmes fotókat még nem láttál Fluor Tomiról

Fluor Tomiról tudjuk, hogy vicces, nagyszájú és rendkívül laza, ám eddig érzelmes oldalát nem ismertük. Most azonban az énekes megmutatta, milyen az, mikor szerelmes. A fotóitól pedig te is biztosan romantikus hangulatba kerülsz.

Fluor Tomi nagyon szerelmes, örömét pedig rajongóival is megosztja. Az énekes már egy ideje kapcsolatban él egy lánnyal, ám sokáig ezt titkolta a nyilvánosság elől. Fluor Tomi barátnője egyébként korábban Angliában élt, nemrég költözött haza, így talán ez az oka annak, hogy a zenész most már nyíltan felvállalja szerelmét, és előszeretettel oszt meg közös fotókat a lánnyal az Instagramon. Legfrissebb fotóikat pedig neked is látnod kell, hiszen annyira rettentő cukik!

A photo posted by Fluor Tomi (@fluortomi) on

Fluor Tomi korábban egy interjúban mesélt szerelméről, akivel bár nagyon jól megvannak, egyelőre nem tervezik az összeköltözést. “Sosem laktam még barátnővel, és hiszek abban, hogy egy kapcsolatban a külön töltött időnek is megvan a maga varázsa”magyarázta Fluor Tomi.

Ha pedig már nyár, szerelem és Fluor Tomi, akkor itt van az idevágó sláger is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top