nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem csitulnak a kedélyek Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Nem csitulnak a kedélyek Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Körülbelül már egy éve tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó jogi vitája, de még mindig nem került pont az ügy végére – írja a Bors.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem tud egyezségre jutni Pécsi Ildikó és Pártos Csilla – írja a Bors. “Ügyfelem nehezen viseli ezt az egész hercehurcát. Azt fel tudja dolgozni, hogy a házassága megromlott Szűcs Csabával, és a férje válni akar tőle, de azt már nem, hogy húsz év együttélés után egy forint nélkül akarják utcára tenni őt és a fiát. Méltatlannak érzi az egészet” – mondta Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András. Pártos Csillával ügyfelem 2013 októberétől próbál kommunikálni, egyezséget kötni, megállapodni. Ez idáig három komplett, részletes, mindenre kiterjedő megállapodástervezet született, amit el is küldtünk Pártos Csilla korábbi és jelenlegi jogi képviselőjének. A reakció folyamatos hallgatás vagy egymondatos elutasítás volt azzal, hogy kérnének egy másik javaslatot” – nyilatkozta Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba ügyvédje, dr. Bilkei-Garzó Dávid.

Nem csitulnak a kedélyek Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon