Sztárok

Lábápolási tippek a gyönyörű lábakért. Próbáld ki!

Itt a nyár, így különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy lábaink a lehető legjobb formájukat hozzák. A megfelelő lábápolási rutin kialakításával és néhány egyszerű tipp segítségével a lábaink mindig szépek és egészségesek lehetnek.

5 lábápolási tipp, hogy magabiztosak legyünk nyáron is

1. Reszeljünk!
Hetente legalább egyszer távolítsuk el a megvastagodott bőrt, csiszoljuk simává a kérges területeket a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémántfejei segítségével. Fontos, hogy ne feledkezzünk el a lábujjak alatti részekről sem.

Lábápolási tippek a gyönyörű lábakért

2. Áztassunk!
Hetente legalább egyszer vegyünk lábfürdőt a Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdetővel,a  nyári szezonban akár heti kétszer is kényeztethetjük lábunkat ily módon, hiszen zárt cipő védelméből kibújva sok-sok környezeti hatás érheti őket. A lábfürdő nemcsak fontos ápolóanyagokhoz juttathatja lábunkat, hanem egész testünkre is frissítő hatású lehet.

3. Hidratáljunk!
A hidratálással táplálhatjuk és puhíthatjuk lábunk bőrét, ilyenkor hagyjuk, hogy teljesen beszívódjanak bőrünkbe a hatóanyagok. Ezért érdemes a Scholl® Velvet Smooth™ éjszakai maszkot és a Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérumot lefekvés előtt használni, különös figyelmet fordítva a sarkakra. A reggeli készülődés során pedig a Scholl® Velvet Smooth™ nappali krémmel ajánlott bekenni lábunkat az alapos hidratálás érdekében.

4. Masszírozzunk!
Masszázzsal is kényeztethetjük lábainak a Scholl® Velvet Smooth™ nappali krémmel, a Scholl® Velvet Smooth™ éjszakai maszkkal vagy akár a Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérummal is. Ezek a hidratáló készítmények könnyen felszívódhatnak, a szív irányába történő masszírozás pedig az egész testnek jót tehet. Nyáron a lábfejünkön is használjunk fényvédő krémet!

Lábápolási tippek a gyönyörű lábakért

5. Törődjünk a körmeinkkel is!
Ha megfelelően előkészítettük lábunkat, akkor következhetnek körmeink. Óvatosan és a szélekbe nem belevágva vágjuk le körmeinket, a körömágyat ápolhatjuk hidratáló-krémekkel vagy olajokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top