Sztárok

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Bieber pucér hátsóval sokkol

Mi már tudjuk, hogy mit tanácsolnánk Justin Biebernek, ha egyszer megkérdezné tőlünk, mihez kezdjen, ha bereked! Simán adhatna hátsóját hollywoodi produkciókhoz. Íme a nap leghaszontalanabb tartalma. Tényleg. Ne is olvass tovább.

Bár sokan nem kedvelik – meg is értjük –, ennek ellenére valljuk be, olykor remekül szórakozunk Justin Bieber marhaságain. A kanadai énekes újabb polgárpukkasztó képet posztolt magáról az egyik közösségi oldalra.

Kapaszkodjon meg mindenki, mert ebből a fiatalemberből:

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Biber pucér hátsóval sokkol

Ez lett:

Look

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bieber alsógatyamodellként már megmutatta férfiasságát, most pedig fokhagymagerezdjeit tette közkinccsé, tök pucéran!

A képet nézegetve két tanács jutott eszünkbe:

Az egyik, hogy nem ildomos kilógatnia, amije van, hiszen a napokban épp az ausztrál partoknál – itt nyaral most ő is – történt egy cápatámadás. Még a végén megkívánja egy cápa!

A másikat már akkor adjuk, ha biztonságba helyzete a hátsóját… Legyen fenékdublőr! Egy kis gyanta, és Mr. Grey-t helyettesíthetné a Szürke ötven árnyalatából. Ha Dakota Johnson használhatott fenékdüblőrt a forgatáson, akkor Jamie-nek is juthat.

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Biber pucér hátsóval sokkol

De arra is kíváncsiak leszünk, hogy vajon Rihanna mikor hívja ki Justint egy jó twerkversenyre, ahol a fenekét rázva kellene táncolnia. Ennél nagyobbat már csak akkor tudna csobbanni a hülyeség tengerében!

http://last-qveens.tumblr.com/post/123436649967

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top