nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A nap leghaszontalanabb képe: Justin Bieber pucér hátsóval sokkol

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Bieber pucér hátsóval sokkol

Mi már tudjuk, hogy mit tanácsolnánk Justin Biebernek, ha egyszer megkérdezné tőlünk, mihez kezdjen, ha bereked! Simán adhatna hátsóját hollywoodi produkciókhoz. Íme a nap leghaszontalanabb tartalma. Tényleg. Ne is olvass tovább.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bár sokan nem kedvelik – meg is értjük –, ennek ellenére valljuk be, olykor remekül szórakozunk Justin Bieber marhaságain. A kanadai énekes újabb polgárpukkasztó képet posztolt magáról az egyik közösségi oldalra.

Kapaszkodjon meg mindenki, mert ebből a fiatalemberből:

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Biber pucér hátsóval sokkol

Ez lett:

Look

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bieber alsógatyamodellként már megmutatta férfiasságát, most pedig fokhagymagerezdjeit tette közkinccsé, tök pucéran!

A képet nézegetve két tanács jutott eszünkbe:

Az egyik, hogy nem ildomos kilógatnia, amije van, hiszen a napokban épp az ausztrál partoknál – itt nyaral most ő is – történt egy cápatámadás. Még a végén megkívánja egy cápa!

A másikat már akkor adjuk, ha biztonságba helyzete a hátsóját… Legyen fenékdublőr! Egy kis gyanta, és Mr. Grey-t helyettesíthetné a Szürke ötven árnyalatából. Ha Dakota Johnson használhatott fenékdüblőrt a forgatáson, akkor Jamie-nek is juthat.

A nap leghaszontalanabb képe: Justin Biber pucér hátsóval sokkol

De arra is kíváncsiak leszünk, hogy vajon Rihanna mikor hívja ki Justint egy jó twerkversenyre, ahol a fenekét rázva kellene táncolnia. Ennél nagyobbat már csak akkor tudna csobbanni a hülyeség tengerében!

http://last-qveens.tumblr.com/post/123436649967

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon