Sztárok

Botrány a Hungary’s Got Talent válogatóján

Otthagyták a Hungary’s Got Talent válogatóját a szombathelyi kötéltáncosok – írja a Blikk.

Nem közölték, hogy mennyit kell várniuk, sőt étkezési lehetőség sem volt, így otthagyta a Hungary’s Got Talent válogatóját a szombathelyi kötéltáncos csapat – írja a Blikk. “Egyáltalán nem bánjuk, hogy így döntöttünk. Iszonyatosan meleg volt, kiszívott minket a hőség. Étkezésre nem igazán volt lehetőség, és senki nem tudott választ adni nekünk arra, hogy mennyi ideig kell még elviselnünk ezeket a körülményeket. Elég sikeresek vagyunk, sok meghívást kapunk Európa-szerte, hamarosan Párizsban méretjük meg magunkat a világversenyen” – mondta Bánhegyi Attila, a csapat vezetője, akinek elmondása szerint 12 órát várt csapatával a hőségben.

“Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a versenyzők megfelelő körülmények között készülhessenek fel a produkciókra. Egyrészt valamennyi helyiség klimatizált volt, és természetesen étkezési lehetőségük is volt a jelentkezőknek” – mondta Pécsi Norbert, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Botrány a Hungary's Got Talent válogatóján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top