Sztárok

Berki Krisztiánnak emiatt forrhat az agyvize

Berki Krisztán ismét eljátszotta a bölcset, csakhogy túlságosan magával ragadta a lendület, és olyan hibát követett el, amit nem is hagyott szó nélkül az internet népe. A Coelho-idézetnek is beillő poszt láttán volt, aki olvadozott, volt, aki kioktatta, de semmiképpen sem maradt szó nélkül a dolog.

Ahogy azt megszokhattuk, Berki Krisztián minden héten megoszt egy “nem adom fel” és “dolgozz az álmaidért” lélekemelő okosságot, most pedig újra sziporkázott. A napokban posztolt egy nagyon cuki képet, amin kislányát fehér habos-babos ruhában pörgeti egy stégen. A bölcseletet, amit a kép mellett megosztott, azonban kétszer is átolvashatta volna, mert becsúszott két igen ciki hiba:

“Mindig REMÉLJ, légy erős
NEVESS hangosan
&
JÁTSZ keményen
ÉLJ a pillanatnak ÁLMODJ nagyot
nyisd ki az elméd higyj a CSODÁKBAN
bocsáss meg gyorsan CSÓKOLJ lassan és SZERESS
úgy, mintha sosem bántottak volna.”

Igen, a “higgy” szóban két “gy” betű kellene, és a “játsz” is persze “játssz”! Berki bakijait rajongói is észrevették, néhányan meg is jegyezték a kellemetlen hibákat, de volt olyan is, aki teljes vállszélességgel kiállt kedvence mellett még úgy is, hogy korábban már figyelmeztették, hogy rosszul írta a szavakat. Az idézet egyébként szép és valóban elgondolkodtató, a hibákat meg mindenki tegye oda, ahová akarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top