Sztárok

Így védi meg Damu Roland a súlyos balesetet szenvedett feleségét

Sövénynyíróval majdnem levágta az ujját Damu Roland felesége, az aggódó férj máris kitalálta, hogyan kerüljék el a hasonló baleseteket a jövőben – írja a Bors.

“Függőlegesen nyírtam, és amikor elengedtem az egyik kezemmel, valószínűleg még mozgott és belenyúlhattam. Nem tudom, hogy ez gyári hibás darab-e, vagy csak ilyen ez a termék, de életveszélyes” – mondta a Borsnak Damu Roland felesége, Edina.

Edina szerint valószínű gyári hibás volt a sövénynyírójuk, mert a gépnek azonnal le kéne állnia, ha nem nyom a használója egyszerre két gombot rajta, az övék azonban még 20-30 másodpercig működött, így történhetett a baleset. Damu Roland, hogy óvja feleségét, azt tervezi, hogy felvesznek egy kertészt, aki gondozza a kertet, így Edinának nem kell többet sövényt nyírni.

“Nagyon remélem, hogy a mi esetünkből tanulva az embe­rek megnézik vásárláskor, hogy a sövénynyíró leállításkor azonnal megáll-e” – tette hozzá Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top