Sztárok

Kiderült, miért meztelenkedik mostanában Bódi Sylvi

Bódi Sylvit mindannyian láttuk már meztelenül, nem is egyszer, az elmúlt időben pedig még a megszokottnál is gyakrabban posztol pucér képet magáról. Most az is kiderült, miért teszi ezt.

Bódi Sylvi nem azért oszt meg magáról meztelen képeket, mert extra like-okra vágyik, vagy szeretne visszatérni a Playboy címlapjára. A modell az elmúlt időben két meztelen fotót posztolt a közösségi oldalain, legfrissebb, óceánban pancsolós pucér fotója kapcsán pedig el is árulta, miért mutogatja magát így. “Én ilyenkor vagyok a legboldogabb. Minél több időt töltök a természetben, annál közelebb kerülök önmagamhoz. Jobban megértem önmagam működését és a körülöttem levő világot. Az óceánnal való mindennemű kontaktus feltölt.”

A photo posted by @sylvibodi on

Szóval ez a magyarázat, Bódi Sylvi nemes egyszerűséggel meztelenül érzi magát a legjobban, talán ki is jelenhetjük, hogy ő jelenleg a legismertebb hazai nudista. Azt eddig is tudtuk róla, hogy kettős életet él, egy testben létezik a modell Bódi Sylvi és a szörfös is, azt azonban eddig nem is sejtettük, hogy valójában ekkora hippi.

A photo posted by @sylvibodi on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top