Sztárok

Visszatér a képernyőre Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az X-Faktor óta szinte teljesen eltűnt a tévéből. Elmondása szerint ez egy tudatos döntése volt, ám most eljött az idő, hogy ismét szerepeljen.

Szabó Zsófi az elmúlt hónapokban leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendszeresen váltogatta hosszú és rövid frizuráit. Ám kiderült, a színésznő-műsorvezető, akinek most ismét hosszú fürtjei vannak, nem unalmában változtatja meg sűrűn a külsejét. “Tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy nincs jobb dolgom, és a hajammal akarom felhívni magamra a figyelmet. Pedig igazából tudatos döntésem volt, hogy kevesebbet szerettem volna szerepelni. Mostanában nem vágytam a reflektorfényre, nem akartam »celebkedni«”kezdte Szabó Zsófi, aki azt is elárulta nekünk, már tervezi a visszatérést.

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

“Valójában most egy munka kedvéért rakattam vissza a hosszú hajat. Egyelőre erről a projektről nem mondhatok semmit, csak annyit árulhatok el, hogy egy tévés szerepről van szó”mondta sejtelmesen visszatéréséről a színésznő, aki hozzátette, az elmúlt időben sok felkérése volt, többek között színházba is hívták. “Mostanra kezdett el hiányozni ez a fajta munka, így örülök, hogy megkaptam a szerepet. Bár mostanáig is dolgoztam, hiszen a lovaglással elkezdtem komolyan foglalkozni, és már hivatásszerűen űzöm ezt a szakmát” – engedett bepillantást életébe Szabó Zsófi.

Szabó Zsófiról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top