Sztárok

Détár Enikő is aggódik Rékasi Károlyért

Détár Enikő nagyon ritkán posztol közösségi oldalára, ám volt férje, Rékasi Károly balesetének ügyében úgy érezte, pár szót meg kell osztania rajongóival.

Magától értetődő módon Détár Enikőt is megrázta, hogy volt párja, Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett. Természetes, hogy a színésznő is aggódik Rékasiért, és ebben a nehéz időszakban nem szeretné, ha az ő és gyermekei telefonja folyamatosan csörögne. Bár Détár Enikő keveset használja közösségi oldalát, előfordul, hogy hónapokig nem oszt meg rajta semmit, Rékasi Károly balesete kapcsán mégis közzétett egy rövid bejegyzést:

Kedves Mindenki!Kérlek szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért!Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket:…

Posted by Détár Enikő Hivatalos Oldala on 2015. július 2.

Mint arról korábban az NLCafé is beszámolt, Rékasi Károly kedden súlyos motorbalesetet szenvedett. A színészt a helyszínről a Honvád Kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol meg kellett műteni. Rékasi Károly családja egy nappal az eset után közleményben tudatta, a színész állapota stabil, de többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top