Sztárok

Katalin hercegnő tündéri friss fotókon játszik György herceggel

Szupercuki friss képek jelentek meg Katalin hercegnőről és György hercegről. A páros ez alkalommal műanyag traktorokkal játszott.

Katalin hercegnő pár hónappal azelőtt, hogy életet adott Charlotte hercegnőnek, visszavonult a nyilvánosságtól, és azóta csak ritkán veszt részt hivatalos eseményen. Így pedig sokkal több ideje van arra, hogy gyermekével lehessen. Az elmúlt időben sok olyan tündéri fotó jelent meg róla, melyeken hamarosan kétéves kisfiával, György herceggel játszik. A napokban Katalin hercegnő és kisfia egy játszótérre mentek, ahol György herceg figyelmét leginkább a zöld traktorok foglalták le. A cuki jelenetet egy fotós meg is örökítette, mi pedig elolvadva nézegetjük a képeket:

http://thecambridgees.tumblr.com/post/123027063877/katemiddletons-kate-and-george-out-in

Pár héttel ezelőtt Katalin hercegnő szintén “fiús” napot tartott György herceggel. Akkor fociztak, fogócskáztak, és a kisfiú megismerkedett a lovaspólóval. Erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ám nem kell sokat várni újabb friss fotókra Katalin hercegnőről és György hercegről, hiszen vasárnap tartják Charlotte hercegnő keresztelőjét. Az eseményre pedig a királyi család Diana kedvenc fotósát kérte fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top