nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ezért a meztelen fotójáért támadják Cinthya Dictatort

Ezért a meztelen fotójáért támadják Cinthya Dictatort

Cinthya Dictator egy nagyon merész művészfotóval verte ki a biztosítékot ez alkalommal. Az internetezők teljesen kiakadtak a fotós lány meztelen fényképétől.
Gy.Zs.
f Ajánlom

Cinthya Dictator gyakran posztol megosztó fotókat magáról. Van, hogy jelmezbe bújik, ám olyan is előfordul, hogy semmi nem takarja a testét. Most éppen egy ilyen meztelen fotója miatt vált az internetezők támadásaink célpontjával. Hogy a tényekkel kezdjük: Cinthya Dictator egy kiégett füves pusztán fekve, teljesen meztelenül fotózta le magát, ez pedig nem minden netezőnek nyerte el a tetszését. Természetes, hogy egy ilyen fotó hatására gyorsan előbújtak az internetes trollok, akik kemény kritikával támadják a művésznőt. Egyesek a Walking Dead szereplőihez hasonlítják Cinthya Dictatort, mások azért támadják, mert túl vékonynak látják.

A fiatal fotós talán már hozzászokhatott ezekhez kellemetlen megjegyzésekhez. Akkor is kapott hideget-meleget, mikor Varga Viktorral pózoltak meztelenül, arról a fotóról nem is beszélve, amelyen Jeanne d’Arc bőrébe bújva örökítette meg magát.

JEANNE D’ARC – SZENT JOHANNA„Az egyszerű emberek vigasztalására jöttem”

Posted by Cinthya Dictator Photography on Thursday, January 16, 2014

Cinthya Dictator egyébként pár hete diplomázott le a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. “Azt hiszem, életem egyik legmeghatározóbb korszakának a lezárása következik, és egy új fejezet kezdete!” – írta a szakdolgozatvédése előtt közösségi oldalán.

Megosztás Facebookon